2015-10-12 10:13:54• hírek • Szatmar.ro

Napi horoszkóp: Halak - Ez a hét jól indul az Ön számára

Napi horoszkóp október 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Az állásával kapcsolatos rossz hírek vaklármának bizonyulnak. Ennek ellenére nem lesz könnyű megnyugodnia. Ne veszítse el a fejét, egyedül is meg tudja oldani a problémákat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Szűz jegyében áll. Életereje növekszik, most nem szívesen ül egy helyben, az egyhangú munka elviselhetetlennek fog tűnni... Mégsem szökhet el, mert fontos megbeszélések várnak önre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr már a Mérleg jegyében áll. Igazán sikeres időszak előtt áll, de ez csak a munkára vonatkozik, ezen a téren igazán kimagasló esélyek mutatkoznak. Nem mondható el ugyanez a szerelemről és az egészségéről. Pihenjen sokat, mert még nagy feladatok várnak önre.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Próbálja meg később elmondani a véleményét, mert ma többet veszíthet, mint amennyit nyerhet a szókimondásával. Kikiabálhatja az igazságot, hősnek érezheti magát, de készüljön fel arra is, hogy az álláspontjával egyedül maradhat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ritkán bocsátja meg, ha valaki az önérzetében bántja meg önt. Szó nélkül képes hordozni a sérelmei akár éveken át, de amint alkalom nyílik erre, biztosan törleszteni fog. Egy ismerős most felkorbácsolhatja múltbéli érzelmeit...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Mérleg jegyében együtt áll a Holddal. Mivel ön semmit sem szokott elhanyagolni, az egészségét sem, ezért minden évben elvégezteti az ajánlott szűrővizsgálatokat - ennek kedvez a mostani időszak.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz a Szűz jegyében áll. Valami fontos családi esemény lesz, de önnek semmi kedve az ünnepléshez. Nem érdemes kibúvót keresnie, néhány órás kényszeres mosolygás után nyugodtan visszavonulhat majd.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Plútó kedvezőtlen kapcsolatban van az Uránusszal. A kedvese már megint szerzett valamilyen váratlan meglepetést, de az is lehet, hogy el akar valamit titkolni ön elől. Ne féltékenykedjen, nem egy ellenkező nemű áll a dolgok hátterében.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter a Szűz jegyében együtt áll a Marssal. Az apróbb nézeteltérésektől eltekintve újra egymásra találhatnak a partnerével, s ez most egy új, kiegyensúlyozottabb időszak kezdetét jelzi.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz kedvezőtlen fényszögben áll a Vénusszal. Kisebb sérüléseket szerezhet, és átmeneti rosszullétek zavarhatják meg az egyébként szerencsésnek ígérkező napot. A mai fontos tárgyalás során jusson eszébe: „hallgatni arany".

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az Uránusz szemben áll a Nappal: végre gyümölcsöztetheti tettvágyát. Abban is biztos lehet, hogy ennek kedvező anyagi, pénzügyi következményei sem váratnak sokáig magukra.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kedvezőtlen fényszögben áll a Marssal, ez a hét mégis jól indul az ön számára. Ha úgy érzi, hogy bal lábbal kelt fel, bújjon vissza még egy kicsit az ágyba, és pihenjen pár percet, meglátja, utána jobb lesz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: